OM OSS

 

Easy Step AS er en landsdekkende totalleverandør av alt innen butikkdata og komplementære produkter og tjenester. Selskapet tar hånd om hele leveranseprosessen, fra rådgiving, salg, prosjektering, utvikling, montasje, logistikk til support.

Med høy kompetanse og lang fartstid fra bransjen brenner våre ansatte for å levere topp kvalitet, til enhver tid, i alle ledd av verdikjeden.
Alle bransjer er representert i kundeporteføljen vår – og den vokser for hver dag som går.
I Easy Step ønsker vi å ligge det lille skrittet foran, og det er derfor utviklet mange tjenester rundt butikkdataproduktet som gjør vårt selskap unikt. I et tett samarbeid med våre kunder, Innovasjon Norge og markedet forøvrig, er dette et arbeid som er en kontinuerlig og prioritert prosess.
Easy Step AS har fått en betydelig rolle i det norske markedet, med flere store og landsdekkende samarbeidsavtaler, kjedeavtaler og partnerskap.
Selskapet har som overordnet mål å sette kunden i fokus og jobber mot høye kvalitetsstandarder i alle prosesser. Et samarbeid med Easy Step AS skal sikre et varig konkurransefortrinn, og skape lønnsomhet og økte verdier for alle våre kunder.

 

Rikt økosystem

Vi leverer et godt grunnsystem med mange tilleggstjenester, samt integrasjoner.

Ekspertise

Easy Step har mange års erfaring innen bransjen, og ekspertise i alle ledd av verdikjeden.

Kundeservice

Vi har Norsk kundeservice tilgjengelig for dine spørsmål.

Moderne teknologi

Med et eget utvikler team leverer vi morgendagens tjenester for å møte ditt behov som kunde.