OM EASY STEP

Easy Step AS er en totalleverandør av alt innen butikkdata og komplementære produkter. Selskapet tar hånd om hele leveranseprosessen, fra rådgiving, salg, prosjektering, utvikling, montasje, logistikk til support.

I dag er vi 27 ansatte i selskapet med høy kunnskap og lang erfaring i alle ledd, og som brenner for det de holder på med. Alle bransjer er representert i kundeporteføljen vår – og den vokser for hver dag som går.

I Easy Step ønsker vi å ligge det lille skrittet foran, og det er derfor utviklet mange tjenester rundt butikkdataproduktet som gjør vårt selskap unikt. I et tett samarbeid med våre kunder, Innovasjon Norge og markedet forøvrig, er dette et arbeid som er en kontinuerlig og prioritert prosess.

Easy Step AS har fått en betydelig rolle i det norske markedet, med flere store og landsdekkende samarbeidsavtaler, kjedeavtaler og partnerskap.

Selskapet har som overordnet mål å sette kunden i fokus og jobber mot høye kvalitetsstandarder i alle prosesser. Et samarbeid med Easy Step AS skal sikre et varig konkurransefortrinn, og skape lønnsomhet og økte verdier for alle våre kunder.

 

Partner logoer

Kontakt